Maxanter Music Group

impresariaat-boekingskantoor
top entertainment
music management
jazz management
cd productions
high-end recording studio
booking agency
jazz clubs

International Artists

Trio Peter Beets
"Tribute to Peterson"
"Chopin meets the Blues"
"The Blues goes Latin"
Beets Brothers
Deborah Brown
Paulette McWilliams
Casey's Tenor Madness
Alexander Beets 
Marius Beets 

More artists

Maxanter Music Group BV

Hamersveldseweg 84A
3833 GT Leusden
The Netherlands
T. +31 33 4557199
E. info@maxanter.com
Skype: maxanter

Trio Vidalita

Deze formatie bestaat uit drie dames met een klassieke muziek opleiding. Alle drie volgden ze een opleiding aan het conservatorium. In deze samenstelling leggen zij zich toe op het populaire repertoire zoals tango's, zigeunermuziek, walsen en oude jazznummers. Met hun enthousiasme en hoge musiceerniveau weet Trio Vidalita de optredens altijd tot een groot succes te maken. Het repertoire is licht, sfeervol, herkenbaar en meeslepend.

Marieke de Bruin (viool) studeerde aan het Sweelinck Conservatorium en speelt momenteel in het 'Nieuw Sinfonietta Amsterdam'. Met dit orkest geeft ze zowel concerten in Nederland als daarbuiten. Daarnaast remplašeert ze regelmatig in het Koninklijk Concertgebouworkest.

Marjolein Bakker (piano) is begeleidster van diverse solisten in de klassieke muziek. Ze treedt in verschillende formaties op met zigeunermuziek en lichte muziek. Ze maakt kindertheaterproducties en speelde in de vrouwengroep 'De Dame'.

Maaike Wierda (contrabas) studeerde onlangs af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij speelde jarenlang in het Nationaal Jeugdorkest en werkt nu in diverse Nederlandse beroepsorkesten. Ook heeft ze veel affiniteit met volksmuziek en theater.